fbpx
Search
Close this search box.

Productspecificaties

Wij van Shoes Forever NL willen graag dat je duurzaam geniet van uw gepersonaliseerde bruidssneakers. Daarom wijzen wij je graag naar de onderstaande productspecificaties inclusief nazorg.

Customizing options

 • Hoogwaardige AAA kwaliteit crystals & plakparels
  Deze wordt aangebracht met de hand met hitte- en waterbestendige lijm. Het kan voorkomen dat er een element uitvalt tijdens het dragen van het product. Hiervoor hebben wij je ruim voorzien van extra crystals/plakparels welke je makkelijk zelf kunt vervangen met superlijm. 

  Let op!!! Het zijn geen originele Swarovski steentjes van het merk Swarovski. Je krijgt er dus geen certificaat bij. We benoemen het woord Swarovski alleen, omdat we de vergelijkenis (look&feel) online willen laten zien, zodat de consument het begrijpt. Onze kristallen zijn van AAA+ kwaliteit en dus betaalbaar voor iedereen. Mocht je originele Swarovski kristallen willen op een sneaker of een ander product, dien je deze kristallen toch zelf aan te schaffen. Wij rekenen dan alleen de kosten van de sneakers en vermaak. 

 • Gepersonaliseerde tekst(en)/afbeeldingen/icons
  Gepersonaliseerde tekst(en)/afbeeldingen/icons zijn aangebracht met de hand. Het is vrijwel onmogelijk dat het vervaagt. Je kunt het product gerust dragen onder alle weersomstandigheden.

 • Franse kant
  Deze wordt aangebracht met de hand met speciale textiellijm. Elk stukje Franse kant is uniek van eigen vorm en wordt zorgvuldig aangebracht op de sneakers.

Nazorg van customized producten

 • De crystals en plakparels kunnen zoek raken in de wasmachine. Wij raden dus nooit aan om sneakers die voorzien zijn van deze elementen in de wasmachine te wassen. Als het product vies is geworden, raden wij u aan om handmatig het product heel voorzichtig schoon te maken. Dit kunt u doen met een doekje dat vochtig is van een beetje dreft of azijn. Let op: wrijf niet te hard op de plakelementen!

 • Customized Converse All Stars, Vans, Nike’s en Adidas die voorzien zijn van gepersonaliseerde teksten wassen? Hieronder de tips, op eigen risico!
  • Haal de zolen en veters uit je sneakers.
  • Haal de grove vuil eerst met een tandenborstel af van je sneakers, vooral de zolen die extreme vlekken kunnen hebben.
  • Stop je sneakers in een kussensloop. Bij voorkeur apart van elkaar. Knoop de kussensloop goed dicht.
  • Zorg ervoor dat de sneakers niet teveel kunnen bewegen in de wasmachine. Stop er bijvoorbeeld extra was bij.
  • Kies voor een lage temparatuur (20-30 graden) of een korte handwasprogramma. Doe er niet teveel waspoeder bij. Bij voorkeur alleen azijn of vloeibaar wasmiddel. Niet centrifugeren!
  • Stop de sneakers niet in de droger en zet ze ook niet op de kachel. Laat ze rustig op kamertemperatuur drogen en zet ze ook niet direct in de zon om verkleuring te voorkomen.


Let op!!: Tevens willen wij je erop wijzen dat bruidssneakers die voorzien zijn van Swarovski elementen of plakparels voorzichtig gedragen dient te worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor customized producten die langdurig zijn gedragen en beschadigd zijn onder barre omstandigheden of tijdens het sporten. We verkopen immers bruidssneakers voor de meest bijzondere dag.

×
Chat direct met de designer
× Op zoek naar advies?