Shoes Forever NL is bedacht en opgericht door Hatice Baran. Op haar eigen trouwdag had ze haar eigen zeldzame en unieke bruidssneakers ontworpen en dacht, “Hey! dit is toch wel cool voor bruiden die niet langer mogen zijn dan haar aanstaande!” Zo gezegd, zo gedaan..Na jarenlang ontwerpen, onderzoeken en opzoek naar de ultieme bruidsschoenen en accessoires is de dag van Shoes Forever NL op 1 januari 2017 aangebroken en digitaal ge├»ntroduceerd aan haar klanten. Ons motto “We make brides’ shoe dreams come true” geldt voor alle bruiden wereldwijd. Wij geloven erin dat een bruid die op zoek is naar de perfecte paar bruidsschoenen, allereerst kijkt of het past onder haar droomjurk of het comfortabel genoeg is en toch een beetje uniek is dan de bruidsschoenen die haar vriendin had.

Shoes Forever NL heeft deze drie punten waargenomen en gedacht over een 3 in 1 oplossing. Zo biedt Shoes Forever NL de perfecte bruidsschoen voor elk bruid, in verschillende formaten bruidshakken en soorten bruidsschoenen, namelijk: bruidsplatforms, bruidssneakers, bruidspumps, bruidsstiletto’s, bruidsballerina’s, bruidssleehakken met een vleugje uniekheid. De uniekheid wordt gewonnen door de creativiteit van onze medewerkers op ons atelier, die elk bruidsschoen naar wens van de bruid vermaakt met een stukje tekst, Swarovski steentjes, Franse kant, parels en andere plaksteentjes. Zo zorgen we ervoor dat we de bruidsschoendroom van elk bruid waar kunnen maken. Je hoeft het enkel te dromen, wij maken het waar.

Bestel je droom bruidsschoenen bij Shoes Forever NL, voel je uniek tijdens je meest belangrijke dag & dare to be different!

With love,

HB & team Shoes Forever NL