fbpx
Search
Close this search box.

Over ons

Wie is Shoes Forever NL?

Shoes Forever NL is de handelsnaam van bruidssneakers.nl onder KVK 67717640 | Vestigingsnr. 000036223026 | BTW-ID NL001791662B07 op de Mart Stamhof 5 3059LV te ROTTERDAM. Let op: dit adres betreft alleen een postadres en geen showroom.

Shoes Forever NL is een onafhankelijke designer en verzorger van custom-made aanpassingen op bestaande merksneakers, zoals: Converse, Nike, Vans, Superga, Adidas etc. Het product komt rechtstreeks van de fabrikant en wordt aangepast door de designer op wens van de klant. Naast bruidssneakers is Shoes Forever NL ook gespecialiseerd in verkoop van diverse bruidsaccessoires, jurken en hakken.

Shoes Forever NL is bedacht en opgericht door Hatice Baran. Op haar eigen trouwdag had ze haar eigen zeldzame en unieke bruidssneakers ontworpen en dacht, “Hey! dit is toch wel cool voor bruiden die niet langer mogen zijn dan hun aanstaanden!” Zo gezegd, zo gedaan..Na jarenlang ontwerpen, onderzoeken en opzoek naar de ultieme bruidsschoenen en accessoires is de dag van Shoes Forever NL op 1 januari 2017 aangebroken en digitaal geïntroduceerd aan haar klanten. Ons motto “We make brides’ shoe dreams come true” geldt voor alle bruiden wereldwijd. Wij geloven erin dat een bruid die op zoek is naar de perfecte paar bruidsschoenen, allereerst kijkt of het past onder haar droomjurk of het comfortabel genoeg is en toch een beetje uniek is dan alle andere bruidsschoenen die online worden verkocht.

Shoes Forever NL heeft deze drie punten waargenomen en gedacht over een 3 in 1 oplossing. Zo biedt Shoes Forever NL de perfecte bruidsschoen voor elk bruid, in verschillende lengtes en vormen bruidshakken en soorten bruidsschoenen, namelijk: bruidsplatforms, bruidssneakers, bruidspumps, bruidsstiletto’s, bruidsballerina’s, bruidssleehakken met een vleugje uniekheid. De uniekheid wordt gewonnen door de creativiteit van onze medewerkers op ons atelier, die elk bruidsschoen naar wens van de bruid vermaakt met tekst/iconen/afbeeldingen, Swarovski elementen, Franse kant, parels en andere plaksteentjes. Zo zorgen we ervoor dat we de bruidsschoenendroom van elk bruid waar kunnen maken. Je hoeft het enkel te dromen, wij maken het waar.

Voor inspiratie vragen wij u om te kijken naar onze portfolio en Facebook of Instagram-profiel

×
Chat direct met de designer
× Op zoek naar advies?