fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelgestelde vragen

Nee, het adres weergegeven in de footer is enkel een postadres. Onze producten worden op maat customized en kunnen niet ter plekke in de showroom/bezoekadres gepresenteerd worden. Je kan eventueel naar Foot Locker of JD Sports gaan om een gewenste model sneaker te proberen, zodat je zeker weet welke je customized wilt bestellen.

Uiteraard zo snel mogelijk. Producten uit de bruidsmode-, accessoires- en bruidsschoenen collecties zijn vrijwel binnen 2 werkdagen geleverd met PostNL of DHL. Customized sneakers (ook crystalized) waarop een design rust, die op maat wordt gemaakt, hanteren wij 14 werkdagen levertijd. In bijzondere gevallen, zoals special editions kan de levertijd tot 6 weken oplopen. 

Staat het product gemarkeerd als uitverkocht? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Wel kunnen we, mocht het een merk sneaker zijn, kijken of we elders of soms via het buitenland kunnen bestellen. 

Wij versturen onze producten binnen Nederland met PostNL vanaf 5,95. Landen buiten Nederland verzenden wij ook met PostNL, maar dan extra verzekerd. Hiervoor betaal je ook een stukje extra, namelijk vanaf 12,95.  

Zoals eerder gezegd hanteren wij een aflevertijd van 14 dagen. Mocht je gaan trouwen binnen 14 dagen en je hebt besteld en dit niet doorgegeven in de bestelling, dan dienen wij achteraf een spoedbedrag t.h.v. 50,- (8 uur extra) in rekening te brengen. Waarom wij dit doen is heel simpel, namelijk: We hebben een handvol designers en geen fabriek waar we de sneakers laten customizen. Ieder sneaker wordt zorgvuldig door een designer handmatig bewerkt. Dit heeft tijd en concentratie nodig. Wij willen namelijk altijd kwaliteit afleveren voor een langere duur. En als we moeten haasten (dus eerder dan de 14 dagen aflevertijd) betekent dat de designer extra tijd voor jouw sneaker moet inzetten. Heb je nog niet besteld en wil je toch bruidssneakers? Neem dan even contact met ons op om het bovenstaande te bespreken.

Ja, de merk sneakers zijn origineel. Zodra jij een bestelling hebt geplaatst, bestellen wij de sneakers direct vanuit de fabrikant van het bepaalde merk. Wij verkopen geen neppe/fake/namaak sneakers en een valse beschuldiging daarvan wordt niet getolereerd en juridisch behandeld. 

Nee. Er zijn wel webshops die de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld Nike sneakers om te toveren met de welbekende luxury brand logo’s. Leuk om te hebben, maar natuurlijk niet echt. Wij van Shoes Forever vinden dit niet kunnen en vermaken ook geen sneakers in deze style. 

Nee. Swarovski staat natuurlijk bekend om haar prachtige glanzende kristallen. Om een dergelijke sneaker te vermaken met originele Swarovski kristallen hebben we toestemming van Swarovski nodig. Gezien Swarovski met minimale partners samenwerken is dat helaas niet mogelijk. Dat terzijde, vinden wij het uiterst zonde om tegen een extreem hoge prijs (bijna onbetaalbaar voor de gemiddelde consument) een dergelijke sneaker verhuld met Swarovski kristallen aan te bieden. Dit kan gauw oplopen naar een bedrag van meer dan een paar duizenden. 

Wij gebruiken hoogwaardige AAA+ kwaliteit kristallen. Deze zijn betaalbaar voor iedereen. Mocht je een paar verliezen kan je het altijd aanvullen voor een minimale bedrag. Meestal krijg je extra kristallen meegeleverd, zodat je voldoende hebt. 

×
Chat direct met de designer
× Op zoek naar advies?