fbpx

Veelgestelde vragen

Nee, het adres weergegeven in de footer is enkel een postadres. Onze producten worden op maat gecustomized en kunnen niet ter plekke in de showroom/bezoekadres gepresenteerd worden. De sneakers die beschikbaar zijn, kan je proberen in de merkenwinkels van de sneakers zelf 

Uiteraard zo snel mogelijk. Producten uit de bruidsmode-, accessoires- en bruidsschoenen collecties zijn vrijwel binnen 2 werkdagen geleverd met PostNL of DHL. Producten waarop een design rust, die op maat wordt gemaakt, hanteren wij 14 werkdagen levertijd. 

Staat het product gemarkeerd als uitverkocht? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Wel kunnen we, mocht het een merk sneaker zijn, kijken of we elders of soms via het buitenland kunnen bestellen. 

Wij versturen onze producten binnen Nederland met PostNL vanaf 5,95. Landen buiten Nederland verzenden wij ook met PostNL, maar dan extra verzekerd. Hiervoor betaal je ook een stukje extra, namelijk vanaf 12,95.  

Ja, de merk sneakers zijn origineel. Zodra jij een bestelling hebt geplaatst, bestellen wij de sneakers vanuit de fabrikant van het bepaalde merk. Wij verkopen geen neppe sneakers en een valse beschuldiging daarvan wordt niet getolereerd.

Nee. Er zijn wel webshops die de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld Nike sneakers om te toveren met de welbekende luxury brand logo’s. Leuk om te hebben, maar natuurlijk niet echt. Wij van Shoes Forever vinden dit niet kunnen en vermaken ook geen sneakers in deze style. 

Inhoud accordeon
×
Chat direct met de designer
× Op zoek naar advies?