GEPERSONALISEERDE BRUIDSSNEAKERS – BRIDALSNEAKERS – BRUIDS CONVERSE – ALL STARS

Als ex-december-2013-bruidje wil ik alle toekomstige bruidjes attenderen op bruidssneakers! Ja je leest het goed.. sneakers voor de bruid!

Allereerst wil ik beginnen met het feit dat het ‘de’ dag is voor elke vrouw -bruid-. Ook de vrouw die ooit heeft gezegd dat ze nooit wilt trouwen of geen ‘groot’ feest willen. Alle factoren binnen en rondom het trouwfeest zijn belangrijke details. En de meest belangrijkste, zijn toch de bruidsschoenen. Onbewust merk je dat pas later, veelal op het laatste moment voor het trouwfeest. Daarom dus het onderstaand verhaal. Lees mee en geef het desnoods door aan een bruid die hiermee ook heeft gestruggled of in de toekomst zeer waarschijnlijk gaat meemaken.

De bruidsschoenen. Wat een gezeik, althans je kan het je zo moeilijk maken als je wilt. Denk je klaar te zijn, moet je nog de perfecte bruidsschoenen kiezen, passen etc. Het hangt natuurlijk van je jurk af, welk model het is, welk materiaal het is en welk soort bruidsschoen eronder zal passen. Wij vrouwen vragen ons dus (bijna) altijd eerst af of de schoen wel matched met je bruidsjurk. Meestal zijn de schoenen niet eens te zien! Maar waarom is matchen zo belangrijk? Is lekker lopen niet belangrijker? Of is mooi zijn belangrijker dan je goed voelen? Je draagt al een jurk die je normaliter (als het goed is) niet -altijd- draagt. Dat is dus al ‘zwaar’ genoeg. Voorral als je een grote hoepel hebt.

Dus je goed voelen is zeer belangrijk. Comfortabel zijn is een must. Vooral als jij de center of attention bent op jouw belangrijkste dag. Of het trouwfeest in een balroomzaal wordt gehouden of bescheiden in de achtertuin van je ouders. Je moet langdurig staan, dansen en wellicht rennen met ‘de’ uitgekozen bruidsschoenen.

Laat je niet be├»nvloeden door onbetaalbare bruidsschoenen die je keer op keer voorbij ziet komen op Instagram. Dure bruidsschoenen hoeven niet persee te betekenen dat ze goed van kwaliteit zijn en/of dat je daarmee beter (lekker) loopt. Je betaald immers alleen voor het ‘merkrecht’ en lam aan blarenpleisters.

Het bovenstaande heb ik gelukkig niet meegemaakt. Maar ik zie het helaas teveel gebeuren. Ik wou de druk van mijn lichaam en mijn zware jurk niet voelen op en onder mijn voeten. Vooral niet als je de gehele dag moet staan. Ik had gekozen voor sneakers en een bruidsschoen met dikkere hakken. En dat wil ik ook jou adviseren.

Geniet van je mooiste dag in ultieme comfort. Doe gewoon sokjes aan in je bruidssneakers in plaats van panty, anders gaan je voeten transpireren. Laat je bruidssneakers personaliseren met glittertjes, Franse kant, pareltjes, Swarovski steentjes, trouwdata en namen door onze shoedesigner. Geniet hiervan tijdens je fotoshoot en durf gewoon anders te zijn.

Wat hebben wij voor jou?

De oude en vertrouwde klassieke All Star sneakers zijn de perfecte bruidssneakers en kunnen ruim gepersonaliseerd worden. Durf te vragen naar de voorwaarden en wellicht help ik jou aan de perfecte bruidssneakers wat past onder je jurk en het belangrijkste, waarin je heerlijk comfortabel je trouwdag zal doorbrengen.

Geef een reactie