fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Betalingsmogelijkheden

Bij Shoes Forever NL kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen:

· iDeal

Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij Shoes Forever NL.

· AfterPay

Je kunt achteraf betalen met AfterPay.

· Creditcard

Je kunt direct betalen met VISA card of MasterCard.

· Paypal

Je kunt met Paypal direct betalen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.

· Bancontact / Mister Cash

Met deze Belgische betaalkaarten kun je veilig en snel betalen

· SOFORT Banking

Dit is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. Je kunt in de omgeving van SOFORT je persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt.

· Overboeking IBAN

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

· Shoes Forever NL Giftcard

De Shoes Forever NL Giftcard is een geldig betaalmiddel binnen de Shoes Forever NL webshop. Het bedrag op de kaart is een tegoed en dus in meerdere bestellingen te gebruiken. Bestellen met je Shoes Forever NL Giftcard gaat doormiddel van het invoeren van de code. De Giftcard is 1 jaar geldig.

· Shoes Forever NL Kortingscode

Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of een percentage. Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde. In het atelier is alleen mogelijk om contant af te rekenen, tenzij anders is afgesproken.

×
Chat direct met de designer
× Op zoek naar advies?